Rosor på kinden

Då har vi fått lite rosor på kinden efter nästan 2 timmar ute. Är hemma sen en stund och har fått i oss lite lunch.

Blev en ganska lång prommenad med många stopp. Finns ju mycket som ska inspekteras ev en nyfiken Alex. Vi plockade en liten höstbukett av kvistar och färgade löv. Blev ganska fin men vi är nog lite sent ute för det är mycket visset.

Ganska kallt ute men för varmt för att ha vinteroverallen så idag provade vi hans regnkläder för första gången. Den är verkligen toppen, fodrad med fleece och det är ju blött på marken där Alex gärna lägger sin kropp. Ser att han ser lite rolig ut i sin mössa. Det finns ju så många fina mössor till barn men alla är såna ”vanliga” vuxenmodeller vilket betyder att dom bara kasar upp över öronen och har därmed ingen funktion. Så det fick bli en som är mer funktionell än cool.

Karate kid på baksidan här

I skogen=en träddunge i stan (Lindholmen)

Uppe på slottsberget

Nere vid vattnet i Sannegården

Frigolitbåt vi gjorde

Å slutligen vår lilla höstbukett

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera