Ca 3 timmar kvar

Det är ca 3 timmar kvar tills Alex mormor kommer hem från jobbet men han sitter redan i skåpet och väntar. Gömma sig som han alltid ska. Jag sa till honom för en stund sen om nån sak han hade och att han kunde ju visa den för mormor när hon kommer hem. Då springer han till skåpet för att gömma sig. Han har väl suttit där nu ca 15 min.

Lungt och skönt kan ju tyckas för min del och visst hade det varit det om det inte vore för att munnen går i ett på honom med frågor om när mormor kommer hem, hur länge det dröjer…Spelar ingen roll att jag lika många gånger svarar att det dröjer en låååång stund så han kan komma ut ur skåpet men nä, han sitter kvar.

Klara sig gör han. Han har sin apelsinjuice, en ficklampa och sin älskade vovvelovven med sig.

Här inne sitter han.

This entry was posted in Alex, Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera