Ge mig styrka

Gärna nu tack! Min älskade son gör mig en aning trött just nu. han vet att hans mormor är på väg hem från jobbet och då ska han alltid gömma sig. Då jag vet att hon skulle handla på vägen hem sa jag att han beöver inte krypa in i lilla skåpet än för mormor ska handla först.

– Näl kommel molmol?

-Hon kommer om en stund

-Hul länge döjel det?

-En stund. Jag säger till när hon kommer så kan du gömma dig. (jag hör hissen)

-Nä jag måste göla det nu annas sel hon mej

-Ja men det tar en stund så kom ut ur skåpet

-Nä

-Ok, sitt där då

~liten tystnad~

-Mamma, näl kommel molmol?

-Snart

-Valföl skulle hon hanla?

-För att det behövs

-Aha, ok

~3 sek tystnad~

-Mamma, valföl behövs det?

-Näl kommel molmor….

Tysta leken börjar NU!

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera