Ingen lugn söndag

Efter den totala förvirringen med klockan denna morgon som vi till slut fick grepp om gick vi för att äta frukost. Vilken frukost dom hade på detta lilla hotel…världens buffé med typ allt. Hade man haft sån frukost varje dag hade jag klarat mig med ett mål mat om dan.

Efter frukosten va det bara upp på rummet och packa ihop grejorna. In med dom i bilen och sen hem till Daniel och Yanet. En prommenad på 30 sek då dom bor bredvid hotellet och vi kunde vinka till varandra från fönstrena.

Där blev det lika livat som igår. Isak kom springande till dörren för att möta Alex sen va det fullt ös medvetslös för dom två några timmar.

Dit kom även Yanets föräldrar samt syster som bodde hos dom, Martina, André, min mormor, jag, mamma och Alex så vi va ganska många.

Jag, mamma och Alex skulle åka en sväng till en gammal väninna till mamma som vi inte sett på länge. Mamma hade en parfym till henne som hon köpte sist dom va hos oss. Sen skulle vi möta min pappa för lunch kl 13.

Så vi hade planerat allt fint…1,5 timme och D&Y sen 1,5 tim hos mammas väninna sen lunch med pappa. Nu hade Alex och Isak så kul så vi beslutade att jag och han stannar hos D&Y så mamma stack själve en sväng.

Barnen busade och vi andra satt och tjötade. Så trevligt och jösses vad jag skrattade. Yanet som jag träffar för första gången är en sån super härlig tjej med ett leende på läpparna mest hela tiden och nära till skratt.

Kl 13 skulle vi som sagt möta pappa för lunch. Iväg till restaurangen. Med va även min mormor som vi sen skulle dumpa på busstationen för en buss som skulle ta henne hem. Käkade god lunch i lugn fin miljö. Kändes att det behövdes, skallen va lagom full.

Nu är det ju så att Alex morfar har X antal grävmaskiner och Alex blev erbjuden att få komma med och köra dom. Ett erbjudande man ju inte kan säga nej till så efter lunchen åkte jag och Alex med ”moffa” till hans verkstad och där maskinerna står medans mamma lämnade mormor på stationen.

Vilken lycka att få köra grävmaskin med moffa och även gräva. Alex va helt salig, ögonen lös av lycka och stolthet. 3 olika maskiner provade dom på. När moffa parkerade den sista maskinen tittade Alex på honom och sa bara…Moffa, vi gävel lite mel. Å precis som sin mormor har hans morfar lika svårt för att säga nej så en sväng till blev det i grushögarna.

Jag stod tappert utanför i duggregnet och blåsten och väntade.

När sen mamma kom skulle vi ge oss av hem mot Gbg vilket Alex inte alls ville. han ville stanna hos moffa och gräva grävmaskin. Han skulle nog kunna sitta där hela natten. Till slut kom vi iväg och det tog inte 5 min sen sov Alex i bilen och sov nästan hela vägen hem.

Så det va en aktiv och intensiv söndag (och lördag) så ikväll lär jag somna ovaggad.

This entry was posted in Allt & Inget, Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera