Sömntuta

Kl e lite över 8 och Alex sover än. Sömntuta! Men så vet jag inte vad som for i honom igår kväll. Kl 19 ville han lägga sig, vi läste en saga sen s vi natti natti, han la sig ner men började sen krångla. Han tjattrade, han skulle leka, killas, brottas, gå upp…

Vi gick upp men jag sa att ska du va upp får du sitta i soffan och kolla tv och va tyst, inget lekande. Ok sa han och först va han tyst sen började han försöka med allt. Tillbaka in i sängen efter en stund men inte skulle han sova. Sängen va knölig sa han, han va törstig…rena Alfons Åberg.

Upp igen och då började han bli bråkig och tjurig, riktig retsticka. Jag trodde jag skulle bli galen. Han försökte både med mig och sin mormor.

Sista gången vi kom in i sängen tog jag min bok och läste, han försökte ta boken ifrån mig, talade om hur arg han va. Jag visade honom ingen reaktion och tills slut la han sig och somnade. Då va väl klockan strax efter 8.

Han kom in i andra andningen där och peppar peppar är det inte ofta sånt här händer men ingen unge är väl perfekt, inte ens min.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera