Händelserik dag-Den började på stranden

Idag har vi fått mer motion än vi behöver. Vi mötte Vicky och Ahmet på beach no 2. Där satt vi uppe vid buffén där barnen lekte. Sen skulle dom ner till vattnet så vi flyttade ner. Då börjar dom springa iväg mot damlatasbeachen (0an) den mot bergen, två ”stränder” längre bort.Dom hade inga planer på att komma tillbaka. När dom va små som myror tog jag och Vic alla saker och gick efter. När vi placerat oss där i sanden vid vattent ja då kutar barnen upp mot restaurangen. Men dom kommer ner efter en liten stund och ska sen börja klättra i bergen. Puh blir så nervös, högt klättrar dom ju. Jag försökte få ner dom flera gånger men när Ahmet är med lyssnar sällan nån av barnen. På nåt sätt får han dom att följa i hans fotspår. Till slut sa jag bara till Alex att ramlar du riktigt illa därifrån blir det ambulans till sjukhuset istf flygplan hem till mormor på lördag. -Ok jag kommel nel då svarade han direkt och kom ner.

Sen for dom runt på stranden som två skållade råttor så jag blev helt matt. När vi är där med Senay leker dom alltid i närheten av oss (går inte långt bort iaf) men när Ahmet är med ska dom springa så långt bort från oss som det bara går.

Svettiga blev dom så till slut bestämde dom sig för att stanna vid oss och bada.

 

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera