Park, Beach, Lunch, Glass, Museét

Dagen har varit full av aktiviteter.

Mötte Vicky och Ahmet lite över 10 i lekparken där vi va drygt en timme. Så varmt idag och nästan ingen vind så vi drog ner på stranden.

Jag och Vicky satt vid varsitt bord och njöt medans barnen sprang runt och hade kul. Dom hittde en stor vattenslang som dom sprutade vatten med och byggde i sanden med all gegga som blev.

Lämnade väl stranden nästan halv 2 för lunch på Tadim. Efter lunchen gick vi till lilla glasscafét vid museét för glass till barnen. Efter glassen in en sväng i trädgården på museéet för att titta på påfåglarna och sköldpaddorna (som vi inte såg några).

Efter det hem…

Alex vilar på soffan, jag ska hoppa in i duschen.

Lekparken

Dagens första glass! Vic hade inga extra kläder med till Ahmet men det hade jag till Alex så Ahmet fick låna ett par boxerkalsonger av Alex att ha när dom lekte på stranden och kolla hur snyggt han dragit upp dom till armhålorna…precis som en äkta turk, ändå är han halvengelsk.

Dricker cola. Gillar inte alls att Alex som innan hatar coca cola börjat gilla det men han dricker inte det så ofta som tur är. Å hemma finns det aldrig då även jag avskyr cola.

Japp, det va vår dag så här långt.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera