Catfight

Vi har nog världens tåligaste katt. Ceki kom ju till oss från gatan som en liten liten kattunge och har fått växa upp via den hårda vägen i ett småbarnshem så hon är ganska härdad nu vid ca 6mån ålder. Alex e ju itne alltid jätte försiktig med henne. Trodde ju en gång han bröt benet på henne, eller han trillade på henne när hon va liten och vred benet men det va ”bara” en stukning som nu är helt bra.

Idag innan vi skulle gå till hotellet hörde jag bara Ceki och Alex skrika ikapp, ett hjärtskärande ljud från båda. Alex sprang till mig och bara skrek och hoppade, tårarna rann. Ceki kom farande hon med ut på balkongen.

Då rinner det blod från Alex fingertopp. När han lugnat sig och kunde prata igen berättade han att han skulle busa med Ceki och la sig med sina 17kg på hennes ben. Det gjorde klart ont på henne så hon gav igen och rev honom, satte klon i sidan på hans finger precis mellan nageln och nagelbandet så hon typ hängde kvar vilket såklart gjorde jätte ont på Alex.

Pratade med Alex om att han måste va försiktig med henne och han gick fram till henne och sa…Fölåt Ceki sen klappade han henne och hon strök sig mot honom så nu är dom vänner igen.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera