Poolkanten på em

Efter lunchen på Tadim åkte vi hem till hotellet. Jag säger HEM för Alex har flyttat dit. Han äter, sover, badar och skiter där…

Hade han fått bestämma skulle vi även sova där på natten och ine bara en em lur.

Upp på rummet och på med badkläder igen och direkt ner till pollen där Alex så fort han fått på sig armringarna hoppar rätt ut i stora poolen. Mamma och mormor häll på att få hjärtsnurp, va nära på jag fick se min badkruka till mamma slänga sig i vattnet utan att tveka. Själv har jag varit med om detta x antal gånger, känner Alex och vet hur han reagerar och hur totalt orädd han är i vatten.

Hade sett fram emot ett dopp i poolen jag med och gick i men upp fort som….shit va kallt det va. Kallare än havet ju så sen satt jag bara på solstolen. Mamma va inte ens i med en fot. Mormor badade med Alex och han låg ju i längst.

Barn kan ju va i vattnet hur länge som helst och fryser ju aldrig. trodde aldrig jag skulle få höra Alex säga dom oreden att han fryser men han kom upp till slut och tänderna skakade, då sa han jag fryser och ville gå upp.

Upp på rummet igen och där frågade jag honom om han ville gå hem en sväng och vila lite. Inte en chans, han la sig på soffan där och somnade en stund. Mormor låg kvar vi poolen, jag och mamma satt på balkongen och slappa.

Sen käkade vi middag på hotellet och en av grabbarna som jobbar skulle ta kort med min kamera på oss i solnedgånen, tog många skit bilder men en fin fick han på Alex iaf.

 

Nu är vi hemma sen en stund. Ska snart lägga Alex som är helt slut trots middagsluren. Det tar på krafterna att ha gäster eller vara gäst på andras hotel. Jobbigt att inte kunna lämna dom med risken att missa något.

This entry was posted in Besök från Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera