När vi vaknade

När vi vaknade imorse grattade jag Alex med kramar och pussar. Han hade inte bråttom att gå upp vilket jag trodde. Jag trodde han skulle rusa upp på jakt efter presenterna men nä, han ville ligga kvar och mysa. Han talade om för mig att bäst gillar han mormor för henne får han mest paket av. Jag frågade lite fint om paketen från mamma o pappa då. Jo dom e bra men bäst e mormor. Ok, bara att se sig slagen

Medans han låg där och mös gick jag upp och hämtade några av hans paket, han får lite under hela dan.

Sjöng med fin morgonröst för honom och gick in med paketen till sängen.

Han slet upp dom och det första han öppnade va paketet med ett nintendospel (sen va det ett pussel o två långtradare). Han tackade mig så hemskt mycket och överöste mig med pussar och kramar så jag är tydligen ganska ok även om jag inte kommer med lika många paket som hans mormor.

Nu sitter han i soffan och spelar sitt nya spel.

Jag ska dricka kaffe!

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera