En blöt dag

Idag har det varit en blöt dag. Begav oss till mamma och mormor på hotellet, blev där bjudna på frukost.

Gick sen ner mot hamnen…handlade presenter till Alex o Senay. Ser sen när jag kommer hem att Alex har båda spelen jag köpte så jag kan inte ge ett till honom och det andra till Senay men så köpte jag även ett tredje för att sätta i hans julkalender så det får han  imorgon så får jag byta det andra. Senay kan ta vilket som då hon inte har nåt nintendo än. Typiskt.

Mamma köpte solglasögon…behövs idag Dom gick sönder direkt, turkisk kvalité så dom får vi oxå byta.

Jag fick en väska av mamma

Vi gick där i godan ro, inte så kallt men det blåste ju apa och pang så öppnade himlen sig och regnet öste ner. Snabbt in på en rastaurang so redan va knökfull…dom gjorde bra bussines idag. Tog varsin öl och satt där och såsade 1,5 tim.

Alex o Mamma på restaurangen vi tog vår tillflykt till från regnet.

Tog sen taxi hem. Åt lunch på Bella Vista men då restaurangen va en sjö fick vi ta upp det på rummet.

Efter maten la vi oss i soffan och fåtöljen allihop, Alex spela spel och drack juice, vi andra kaffe och läste svenska kvällstidningar så nu är jag nyhetuppdaterad.

Här hemma har vi ju bara ett litet badkar men på hotellrummet har dom ett stort och kan man inte bada i poolen tar man det som är näst bäst så vi fyllde karet och Alex plumsa i.

Alex i badet på Bella Vista

Nu kom vi hem för en stund sen. Alex bara kom med upp för att få på sig regnbyxor och gummistövlar för att sen ge sig ut och leka med barnen utanför huset. Han va nöjd för han va den enda som kunde hoppa i vattenpölarna utan att hans mamma skrek NEJ. Här finns ju inte regnkläder att få tag på. Såg några barn på vägen hem som fått på sig nån form av fodrade vinterstövlar. Kom igen…ok att vi småfryser lite men det är ändå över 20 grader så fodrade stövlar är väl att ta i.

Nu ska jag passa på att slå in presenterna innan lillskrutten kommer upp igen. Dede och Ilhan håller ett öga på honom.

This entry was posted in Besök från Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera