Äntligen

Äntligen har Alex mormor och Gomo kommit. Han småsprang hela vägen till Bella Vista för att möta dom.

Ett glatt möte som bestod av mycket pussande och kramande.

Gomo får en bamsekram

Sen va det mormors tur

Efter pussandet och kramandet tittar Alex på sin mormor med en blick som sa ungefär…Aha, var e presenterna?? Han hade allt sneglat runt på alla tax free påsar som stod där och inspekterat innehållet. Kanske fanns det nåt till honom där i.

Självklart hade både Gomo och mormor presenter till honom. Han får ju alltid presenter då dom kommer även om det är precis innan hans födelsedag.

Han fick Findus (katten), nåt spiderman set med lite snask, ett litet flygplan, pysselbok med kritor och klistermärken, böcker och godis.

Lite till mig (oss) fanns det oxå så som kaviar, marabou choklad, djungelvrål, salta pingviner OCH det man inte kan leva utan här…Galltvål.

Efter presentöppnande gick vi och käkade på hotellet och tog varsin öl. Apelsinjuice till Alex men det förstod ni va?

Efter det gick jag med mamma och handlade lite dom behövde, är ju lgh hotel dom bor på.

Sen drack vi kaffe…dom hade kaffe med sig….GOTT,GOTT,GOTT!!

Är precis hemkomna nu. Alex är jätte trött, mamma o mormor helt slut efter att ha varit uppe sen halv 4. Alex lovade dom att komma imorgon när han vaknat. Självklart sa Gomo som är morgonpigg. Mer tveksam va hans mormor som är en sjusovare men inte säger hon nej till världens bästa Alex som hon kallar honom.

Alex smet in en sväng till grabbarna när vi kom hem för att visa lite av sina grejor.

Hasan kom upp och sa att Alex sagt till honom att han vill ha nåt från minimarketen. Nä sa Hasan, du har ju fått massor av mormor och Gomo nu. Alex vänder röven åt honom och går och tar dede i handen, talar om vad han vill sen går dom iväg och handlar.

Hem kommer Alex med 4 små tuggummi, nåt långt sött snöre och en påse blandgodis.

Han vet hur en slipsten ska dras den gossen. Säger mamma och pappa nej och mormor eller dede finns i närheten är det bara att gå dit så får man vad man vill.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera