Blev ingen lekpark

Va helt taggad att gå till lekparken men mammorna som skulle med har tydligen ingen tvättmaskin och inte vill ha skitiga ungar Sofie smsa mig och va på väg hem igen, hade inga ombyten med till Elif och det kan jag ju iofs förstå för barnen är inte rena efter ett parkbesök ens när det är torrt ute och en regnblöt  (eller just det, det va ju bara en dröm) park gör inte barnen mindre skitiga. Jo va inte heller pigg på att gå dit och att gå till lekparken själv lockade inte mig direkt.

Så jag ringde Hasan som hade tid för oss. Vi åkte till Jimmys fried chicken och käkade. Alex lekte i lekhörnan. Jag älskar ställen med lekhörnor.

Alex i bollhavet

Men idag blev jag så besviken på maten där. Dom brukar alltid ha underbart god friterad kyckling men idag va den rent ut sagt äcklig. Hade på nån konstig krydda och sen va kycklingen inte ens helt färdig. Hasan som kan va lite mesig (som alla turkar) när det gäller att säga ifrån tyckte att det gör väl inget. Gör inget????? Jag tänker då inte bli sjuk pga av en kyckling som inte är helt tillagad så jag tar maten och går fram till kassan. Talar om och visar tjejen i kassan att kycklingen inte är klar. Hon nickade men förstod antaglingen inte ett ord engelska men hon frågade…

-Me cook??

-Eh, ja det vore väl inte fel eller vad tycker du vore lämpligt att göra med en halvfärdig kyckling?

 

Hon tog kycklingen och friterade den mer så efter det va den genomstekt iaf men lika äcklig pga av kamelkryddan.

Gjorde sen shoppingen som inte blev av igår sen bar det av hem igen.

This entry was posted in Familjeliv, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

Kommentera