Strandliv

Japp, då har vi levt strandliv idag igen. Varit där med Jo och Senay. Har badat mycket för idag har det varit varmt varmt varmt. Blåste ändå en del men inga kalla vindar direkt men tillräckligt mycket blåst för att vågorna skulle va extra kul för barnen och extra nervigt för mig och Jo.

 

 

Efter stranden gick vi till (hör o häpna) Tadim för lunch. Detta ligger ju bredvid Kleopatra Hotel och på deras entré trappa brukar barnen leka. Idag stod det en grå plastbinge (typ soptunna) full med jord. Alex och Senay så en mask kräla runt där i  som dom stod och tittade på. Vi satt vid ett bord inne vid väggen för ett äldre par damer och en äldre man hade tagit VÅRT bord så vi såg inte barnen helt. Jag och Jo pratar, vi hör barnen tjattra om denna mask sen hör vi våra bordsgrannar börja asgarva med ansiktena vända mot barnen. Jag och Jo ställer oss upp och ser att Alex hade vält plastbingen med all jord Japp, han va ensam skylldig till detta.

Snabbt som ögat hämtade jag honom, Jo hämtade Senay och så satte vi dom på stolarna vid vårt bord. maten hade kommit så dom började äta. En farbror (jobbar på hotellet)  som vi inte riktigt kan klura ut om han är snäll eller inte mot barnen (ibland pussar han dom o busar för att i nästa sekund låta som om han hatar dom) kom fram och sa nåt till Alex och Senay. Frågade om det va dom som gjort det mm. Jag och Jo spelade hur dumma som helst, likaså våra barn som bara tittade på honom och låtsades som om det regnade. Då gick han bara muttrande iväg.

Jag vill ju inte att Alex ska skylla ifrån sig och oftast när han gör nåt, tar sönder nåt eller så och man frågar vem som gjort det svarar han alltid lika stolt…JAG. Vill oxå att han ska be om ursäkt när han gör nåt fel men idag sa han inte ens halv 7 till gubben, inte Senay heller. Å jag kände bara att jag orkar inte så vi alla låtsades som om inget hänt å skrattade faktiskt gott åt det sen. Å bordsgrannarna hade mycket roligt åt detta en bra stund och blinkade till oss.

Kanske läge att prove ett nytt lunchställe (d e nog ganska trötta på oss på stället med den bra lekhörnan oxå, därför valt Tadim igen efter att ha haft uppehåll därifrån ett halv år) eller iaf sätta oss i andra änden av restaurangen men då blir det ut mot vägen…

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera