Så här gör man

För snart två veckor sen började grannen riva ut sitt badrum för att göra nytt. Det va byggnadsarbetare här som dönade så man höll på att bli galen. Å var gör man av det gamla badrummet så som toan, badkaret, tvättställ….??

Jo man dumpar det utanför huset vid vägkanten. Undrar vem som ska ta bort det med tanke på att det legat där i snart två veckor och deras nya badrum är klart sen en vecka tillbaka för det har inte synts till några arbetare? Kanske hoppas dom på att det ska knata iväg till soptippen av sig själv eller bara gå upp i rök.

Inte konstigt det är skitigt i detta landet när folk bara dumpar grejor till höger och vänster. Dom bryr sig verkligen inte men ett skott i pannan på den som slänger en bit bröd.

This entry was posted in Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

Kommentera