Önskan att få medalj

Alex har ända sen OS gick tjatat om att han vill ha en medalj. Madaj som han kallar det. Ofta ofta säger han att han vill ha en ”madaj”.

När jag berättade för honom idag efter att mamma ringt och berättat att det gått bra för Tim i hockeyn och att dom vann frågade Alex direkt…Fick Tim en madaj då?

Jag vet inte, kanske svarade jag.

*suck* hör jag från Alex och sen…Jag vill oxå ha en madaj.

Har sagt att han få väl börja spela hockey då och vinna massor så kanske han får en medalj. Jag som älskar hockey skulle bli en sån där jobbig ”hockeymom” som står och tjoar vid rinken. Alex svara att nä det vill han inte. Fotboll då frågar jag och suckar inombords över att kanske behöva bli en ”soccermom”? Nä inte det heller.

Jag vill bala ha en madaj säger Alex och så va det slut på den diskussionen.

Så är det nån som snubblar över en medalj vet ni att Alex fyller år på måndag, en i guld ska det va

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera