Smicker får mig att falla till föga

Jag är världens bästa mamma enligt Alex. Det visste jag ju iofs redan men att höra honom säga det är ju alltid kul. Idag har han smörjt sin mamma med smicker, pussar och kramar och jag vet precis vad han är ute efter och jag lät mig falla till föga. Ännu ett spel till hans nintendo.

Han är verkligen en bortskämd liten skrutt som får alldeles för mycket saker (hans mormor är den största boven till det) men så länge han inte är odräglig, beter sig ohyfsat och ouppfostrat tycker jag det är ok att skämma bort honom å när han smickrar så fint och ber snällt är det lätt att säga ja, säger han däremot att han ska ha nåt är det tvär nej från min sida. När det gäller vett och etikett och om hur han ska uppföra sig är jag behård å jag säger faktiskt nej ganska ofta när det är saker han tjatar om att få.

Han är ju min skatt, min älskade unge som får mitt hjärta att explodera av kärlek till honom.

                                                     
Skrivet av Sand mellan tårna 14 september 2008 klockan 13:01
This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera