Mordturné

Här är mitt mordvapen

En ram till ett av Alex pussel för att ta livet av dessa äckliga varelser

Varje dag så fort jag kommer ut med en kaffe på balkongen så kommer dom. Dom dras av nån konstig anledning till kaffe. Stora e dom och bli stucken av dom är det sista man vill, dom inte bara sticker ut typ biter loss en bit hud. Ont som f…gör det. Har blivit stucken en gång i fingret för många år sen men sen klarat mig. Därför tar jag inga chanser när dom kommer flygande utan hugger mitt mordvapen och smätter till dom så dom flyger iväg mot en säker död på asfalten 3 våningar ner. Har fått in en bra teknik så inte många överlever. Alex e stolt över mig och ser han mig under min mordturné och jag får fatt i en låter han ungefär så här. -Weho, däl smätte du den lackalen, byebye!

Den på bilden tog död på sig själv när den drunknade i mitt kaffe. Skulle ju ta en kaffe för att samla energi till att gå ner och handla. Slog ihjäl två stycken sen gick jag  in en sväng för att ge Alex mer juice och kommer ut igen på balkongen för att fortsätta dricka min enegidryck. Har lärt mig att så fort man lämnar muggen måste man kolla i den innan man dricker för 7 av 10 gånger ligger det en sån i så även nu.

Så efter den kraftansträngningen att jaga dom och ingen energidryck kvar försvann alla min energi till att gå och handla.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera